lunes, 18 de junio de 2012

ANÈCDOTA D'UN COMPANY

M'agradaria compartir amb vosaltres una anècdota molt graciosa que em comentà el meu amic Carles l'altre dia. Ja feia temps que no el veia, jo em dirigia al Bar Rhettus, on habitualment prenc café a Riola. I res, el meu amic David passà amb la seua moto deportiva i de repent s'aturà. 

-Xe Sergi, ja fa temps que no et veia? Com estàs? 
- Ei bé, mira ací estem. 

 Normalment sempre utilitzem una salutació neutra sense massa implicació. Però ell va insistir en saber com m'anava tot. Poc a poc, rememoràrem algunes anècdotes i la conversa va anar agafant més autenticitat. Em contà una cosa molt curiosa que li havia passat. 

El director del col.legi on ell treballa de mestre, ha aprovat un espai als seus companys per a que puguen sortir a fumar. Un dia, ell va sortir amb la resta dels companys i el director li va dir: 

- David, no vullc que t'ofengues, però aquest lloc és per a fumadors que tenim necesitat de fumar. 

David (segons em conta) li explicà al seu director que amb eixe raonament estava fomentant el consum del tabac. Li va fer entrar en raó però l'home erre que erre no cambiava de pensar. L'endemà quan arribà el moment del pati, David va sortir al lloc on sortien els fumadors. Allí estava el director....David es tragué de la butxaca un "caliqueño" i li prengué foc. Els companys, es quedaren pretificats: - Xe David, què fas fumant? I ell respongué: 

- Es que m'ha dit el director que ací sols poden sortir els fumadors... Segons m'ha comentat, molta gent somrigué mentre ell fumava tot seriós com si fos una cosa normal que un professor d'Educació Física es fumara un caliqueño a la porta del seu col.legi....

No hay comentarios:

IMPORTÀNCIA DEL DIÀLEG

La Filosofia mai ens ofereix solucions immediates ni irrevocables. Potser per aquest motiu, molts prefereixen altres camins que siguen m...